Pekárkův mlýn

PŠENIČNÁ CELOZRNNÁ HRUBÁ Celozrnná mouka je vhodná na zahušťování pokrmů, smažení nebo do knedlíků.

PŠENIČNÁ MOUKA CELOZRNNÁ JEMNÁ Mouka je vhodná na vaření, smažení, do knedlíků i těstovin.

PŠENIČNÁ MOUKA HLADKÁ CHLEBOVÁ Tato mouka je vhodná zejména na pečení chleba a chlebové výrobky. V kombinaci s žitnou chlebovou moukou získáte mnoho různých variant těst.

PŠENIČNÁ HLADKÁ SUPERSVĚTLÁ Tato mouka je vhodná především pro cukráře. Je výborná na linecké a listové těsto.

PŠENIČNÁ MOUKA HLADKÁ SVĚTLÁ Hladká mouka je vhodná na jíšku, palačinky či piškoty. Do kynutých těst je vhodné ji kombinovat s polohrubou moukou.

PŠENIČNÁ MOUKA HRUBÁ Pšeničnou mouku hrubou zlatý klas Vám doporučujeme na pečení zákusků, na přípravu různých těstovin, také na obalování masa, na zápražku do polévek a zahušťování omáček.

PŠENIČNÁ MOUKA POLOHRUBÁ Pšeničná polohrubá je vhodná k vaření, pečení i smažení. Využijete ji při pečení bábovek, bublanin či perníku.

ŽITNÁ MOUKA CELOZRNNÁ Celozrnná žitná mouka je vhodná zejména k pečení celozrnného chleba, ale lze ji použít také na zahuštění omáček a polévek.

ŽITNÁ MOUKA CHLEBOVÁ Žitná chlebová mouka, jak již název napovídá, je vhodná zejména na pečení chleba. Obsahuje menší množství lepku, proto je vhodné ji míchat s pšeničnou chlebovou moukou.

PŠENIČNÁ KRUPICE HRUBÁ Pšeničná krupice má hrubší strukturu než hrubá mouka. Je vhodná do knedlíků, lívanců, noků, bramborového těsta a dalších.
Stránka 1 z 1 - 11 položek celkem