Pekárkův mlýn
PŠENIČNÁ CELOZRNNÁ HRUBÁ Celozrnná mouka je vhodná na zahušťování pokrmů, smažení nebo do knedlíků.
PŠENIČNÁ MOUKA CELOZRNNÁ JEMNÁ Mouka je vhodná na vaření, smažení, do knedlíků i těstovin.
PŠENIČNÁ MOUKA HLADKÁ CHLEBOVÁ Tato mouka je vhodná zejména na pečení chleba a chlebové výrobky. V kombinaci s žitnou chlebovou moukou získáte mnoho různých variant těst.
PŠENIČNÁ HLADKÁ SUPERSVĚTLÁ Tato mouka je vhodná především pro cukráře. Je výborná na linecké a listové těsto.
PŠENIČNÁ MOUKA HLADKÁ SVĚTLÁ Hladká mouka je vhodná na jíšku, palačinky či piškoty. Do kynutých těst je vhodné ji kombinovat s polohrubou moukou.
PŠENIČNÁ MOUKA HRUBÁ Pšeničnou mouku hrubou zlatý klas Vám doporučujeme na pečení zákusků, na přípravu různých těstovin, také na obalování masa, na zápražku do polévek a...
PŠENIČNÁ MOUKA POLOHRUBÁ Pšeničná polohrubá je vhodná k vaření, pečení i smažení. Využijete ji při pečení bábovek, bublanin či perníku.
ŽITNÁ MOUKA CELOZRNNÁ Celozrnná žitná mouka je vhodná zejména k pečení celozrnného chleba, ale lze ji použít také na zahuštění omáček a polévek.
ŽITNÁ MOUKA CHLEBOVÁ Žitná chlebová mouka, jak již název napovídá, je vhodná zejména na pečení chleba. Obsahuje menší množství lepku, proto je vhodné ji míchat s pšeničnou...
PŠENIČNÁ KRUPICE HRUBÁ Pšeničná krupice má hrubší strukturu než hrubá mouka. Je vhodná do knedlíků, lívanců, noků, bramborového těsta a dalších.
Stránka 1 z 2 - 13 položek celkem